13:00

FC Norra

Referat

Referat: Luleå SK - FC Norra

Damerna tog emot FC Norra på Hertsö IP och hade bra snack innan match att vi skulle vara med från start och visa att vi ville ta kommandot I matchen trots att vi hade ett par startspelare borta.

Hög press och samarbete skapade tryck mot FC Norras försvar och vi skapade en mängd hörnor genom framförallt Gabriella på högerkanten.

Ellen slog många fina hörnor men det dröjde till den 28:e minuten innan Janina kastade sig fram och nickade in 1-0.

Andra halvlek flyttade FC Norra upp lite grann och fick hjälp av vinden men backlinjen var som vanligt stabil och såg till att FC Norra inte kom till många farliga lägen. Sara närmast 2-0 i andra med en nick strax över.
Vi hade noterat att #7 Hulda Johansson gjorde hattrick mot Lira senast men hon fick lämna Hertsö IP mållös.

Vi snurrade på alla avbytare som gick in och avlastade på ett bra sätt och extra roligt att se Hanna Bäck tillbaka I spel efter sin knäskada.

1-0 och vi är tillbaka på segerspåret och glimtar från matchen finns HÄR

Nu går vi in I en träningsvecka innan vi har Älvsbyn borta på tisdag den 23:e maj